A LA CARTE
Voorgerechten
-
Carpaccio van ossenhaas 15
klassiek rucola parmigiano
(met verse truffel +€8,50) -
Vitello Tonato 17
Kalfscarpaccio, tonijndressing
-
Scampi knoflook 16
scampi gebakken in knoflook
-
Soep van spitskool met Gravad Lax 9
Spitskoolsoep, gemarineerde zalm
-
Foie gras, appelchutney 19
Gebakken eendenlever, rode porto
-
Carpaccio tonijn 17
Oosterse bereiding, soja
Hoofdgerechten
-
Ravioli Parmaham 23
Salie boter, tomatencoulis
-
Stoofpot 21
Huisgemaakt, salade, verse friet
-
Duo van zeebaars & scampi 34
Versgevulde visravioli, gegrilde zeebaars/scampi
-
Linguini scampi, Pernod 22
Lintpasta, scampi, Pernod
-
Tartaar Ossenhaas 25
Handgesneden, truffelmayonaise, verse fiet
-
Entrecote tagliata (Aanrader) 27
Rucola, Parmigiano, verse friet
-
Skrei met beurre blanc 26